- 1 dl channa dal
- 1 rkl öljyä
- 1 dl maapähkinöitä
- 25-30 currynlehteä
- hyppysellinen hingiä
- 3 vihreää chiliä
- 0,5 tl kuivattua punaista chiliä
- 0,5 tl suolaa
- n. 1,5 dl vettä
Paahda channa dalia pannulla kunnes se saa hieman väriä. Ota sivuun.
- 1 dl channa dal
Paista maapähkinöitä öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti.
- 1 rkl öljyä
- 1 dl maapähkinöitä
Lisää currynlehdet pannulle ja paista kunnes niistä irtoaa tuoksua.
- 25-30 currynlehteä
Laita lämpö miedolle, lisää channa dal ja hing. Varo ettei hing pääse kärähtämään.
- hyppysellinen hingiä
Anna jäähtyä.
Lisää kaikki ainekset yhdessä blenderiin ja aja sileäksi. Laita vettä pikku hiljaa, jotta chutneysta ei tule liian löysää. Voi olla että vettä tarvitaan enemmän tai vähemmän kuin ohjeessa.
- 3 vihreää chiliä
- 0,5 tl kuivattua punaista chiliä
- 0,5 tl suolaa
- n. 1,5 dl vettä