Niin hyvää että tekee mieli lisää.

Peanut chutney

  • 1 dl channa dal
  • 1 rkl öljyä
  • 1 dl maapähkinöitä
  • 25-30 currynlehteä
  • hyppysellinen hingiä
  • 3 vihreää chiliä
  • 0,5 tl kuivattua punaista chiliä
  • 0,5 tl suolaa
  • n. 1,5 dl vettä

Paahda channa dalia pannulla kunnes se saa hieman väriä. Ota sivuun.

  • 1 dl channa dal

Paista maapähkinöitä öljyssä keskilämmöllä muutama minuutti.

  • 1 rkl öljyä
  • 1 dl maapähkinöitä

Lisää currynlehdet pannulle ja paista kunnes niistä irtoaa tuoksua.

  • 25-30 currynlehteä

Laita lämpö miedolle, lisää channa dal ja hing. Varo ettei hing pääse kärähtämään.

  • hyppysellinen hingiä

Anna jäähtyä.

Lisää kaikki ainekset yhdessä blenderiin ja aja sileäksi. Laita vettä pikku hiljaa, jotta chutneysta ei tule liian löysää. Voi olla että vettä tarvitaan enemmän tai vähemmän kuin ohjeessa.

  • 3 vihreää chiliä
  • 0,5 tl kuivattua punaista chiliä
  • 0,5 tl suolaa
  • n. 1,5 dl vettä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.